Velkommen til gratis noder

Hvis du leder efter et sted at finde noder til klaver, så er du kommet til den rette side. Gratis noder er bygget op omkring en nodedatabase til jule noder og klassiske noder. Alle noder er ikke beskyttet af copyright, og er derfor gratis og lovlige at downloade og lige til at printe ud

Så er der så småt ved at komme styr på siden og noderne. Det er dejligt at se, at der er nogen, der besøger hjemmesiden, og jeg håber, at det med tiden vil blive mange flere! Derudover har vi valgt at lave en side med sangtekster, der er under udvikling.

For at komme til nodedatabasen eller sangtekster klik på nedenstående knapper:

[DKB url=”https://gratis-noder.dk/klassiske-noder” text=”Vis mig noderne” type=”extralarge” style=”normal|gradient|stitched” color=”green” height=”” width=”” opennewwindow=”no” nofollow=”no” textcolor=”#FFFFFF” custom=”yes”] [DKB url=”https://gratis-noder.dk/julenoder” text=”Vis mig julenoder” type=”extralarge” style=”normal|gradient|stitched” color=”green” height=”” width=”” opennewwindow=”no” nofollow=”no” textcolor=”#FFFFFF” custom=”yes”] [DKB url=”https://gratis-noder.dk/sangtekster” text=”Sangtekster” type=”extralarge” style=”normal|gradient|stitched” color=”blue” height=”” width=”” opennewwindow=”no” nofollow=”no” textcolor=”#FFFFFF” custom=”yes”]

Sangtekster nu på gratis-noder.dk

Efter en række forespørgelser fra jer, har vi valgt at lave en sektion, hvor man kan finde sangtekster.

Her vil i kunne finde en række danske kendte sangtekster, som i kan printe ud.

Vh. gratis noder

Nye noder:

Efter en række forespørgsler fra jer derude, har jeg smidt endnu et par noder op:

Brudevals, i Danmark er jeg født, jeg ved en lærkerede, Champagne Gallop….

Noderne findes som sædvanligt under klavernoder

Håber i får gavn af dem

Vh David

Formål med gratis-noder.dk

Vi vil gerne gøre det nemmere at dele noder uden så meget besvær og naturligvis gratis. Af egen erfaring findes der en lang række engelske hjemmesider, der udbyder noder, men brugervenligheden er ikke i top. Det skal ikke være svært at finde noder på nettet, det skal være ligetil og nemt.

Personligt synes jeg, at det er lidt af en jungle, når man gerne vil finde noder på nettet. Der er mange hjemmesider, indimellem også nogen ganske gode, men de fleste er forvirrende. Grunden til dette er, at mange nutidige noder skal købes, da ophavsretten stadigvæk gælder(læs mere her).

Kernen i gratis-noder.dk

Siden er bygget op om nodedatabasen, som med tiden gerne skulle vokse med flere lettilgængelige klavernoder. Udover dette skal der være rig mulighed for jer besøgende til at bidrage med noder til listen, selvfølgelige uden vi bryder nogen ophavsret 🙂

Fremtidige mål

Målet er inden for den nærmeste fremtid at have ihvertfald +600 noder. Der skal I være med til at hjælpe mig, så find jeres bedste noder, og send noderne til os her!

Vi håber I vil tage godt imod gratis-noder, og send mig endelige en besked, hvis I har nogle noder på hjertet eller nogen spørgsmål.

Vh.

Gratis-noder.dk

Om gratis-noder

Hvorfor har jeg lavet en side med gratis noder?

Min kæreste og jeg spiller selv klaver og har gjort det i godt og vel 12 år. I min tilstræben på at blive bedre, har jeg tit søgt efter gratis noder på nettet. Der er et hav af noder både på engelsk og dansk på nettet, men mange sider har det tilfælles, at noderne enten koster penge eller siderne linker til andre sider med noter.

Hvad er formålet med gratis-noder?

Formålet er enkelt, nemlig at samle alle de kendte og mest populærer noder til klaver ét sted- og til gratis download.

Noderne er frit tilgængelige, og størstedelen af noderne er indscannet fra egen samling og andre er fundet på det store uoverskuelige internet 🙂

Hvad med ophavsretten på gratis-noder?

Alle noder på denne side kan lovligt og frit distribueres. I følge loven om ophavsret(§ 63) er alle værker heriblandt noder beskyttet i 70 år efter komponistens eller tekstforfatterens dødsår.

Kort fortalt er målet med denne hjemmeside, at gøre det nemmere for folk med interesse for musik, at samle gratis klavernoder et sted- både danske og engelske!

2 kommentarer til “<h1>Velkommen til gratis noder</h1>”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *